Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arif Kartal

Moderator
Yönetici
Kinco Step Sistemi: Hassas ve Güvenilir Hareket Kontrol Çözümleri

Kinco Step Sistemi Kataloğu, endüstriyel otomasyonda kanıtlanmış performansa sahip, yüksek hassasiyetli Step Sürücüleri ve Step Motorları içermektedir. 60'tan fazla ülkede çeşitli pazarlarda kullanılan Kinco Step Sistemi, güvenilir ve esnek hareket kontrolü uygulamaları için tasarlanmıştır.

Step Sürücüler (Stepper Drivers)

Kinco, uygulama gereksinimlerine göre optimize edilmiş geniş bir Step Sürücü yelpazesi sunar:
  • Çok Yönlü Sürücüler: 2-fazlı, 3-fazlı ve hem 2 hem de 3 fazlı motorları destekleyen kompakt mikro adım (CM serisi) , mikro adım (M serisi) ve Fieldbus (F serisi) sürücüleri mevcuttur.

• Akıllı Kontrol: Birçok sürücü modeli, motor tipine göre en iyi performansı sağlamak için parametre kendini ayarlama (parameter self-adaptive) fonksiyonunu destekler.

• Yüksek Çözünürlük: Mikro adım (Micro-step) fonksiyonu ile sürücüler, 200'den başlayıp 65535'e kadar çıkan yüksek alt bölümleme (subdivision) seviyelerini destekler.

• İletişim ve Kontrol:
    • Çoğu model Darbe (Pulse) kontrolünü destekler.

• Fieldbus (Alan Veri Yolu) Sürücüler (örneğin FM860 ve CM422C modelleri), CANopen ve RS485 protokollerini destekleyerek I/O kontrolü ve Fieldbus kontrolünü mümkün kılar.
  • Koruma Fonksiyonları: Aşırı gerilim, düşük gerilim ve aşırı akım koruması gibi kapsamlı koruma işlevlerine sahiptir.
Step Motorlar (Stepper Motors)

Kinco, sürücülerle mükemmel eşleşen çeşitli Step Motor serileri sunar:
  • Faz Tipleri: 2-fazlı ve 3-fazlı hibrit (Hybrid type) Step Motor seçenekleri mevcuttur.

• Geniş Serileri
    • 42 Serisi: 0.22 Nm'den başlayan tutma torkları.

• 57 Serisi: 0.5 Nm'den 2.5 Nm'ye kadar geniş bir tutma torku yelpazesi sunar.

• 86 Serisi: 3.4 Nm'den 8.5 Nm'ye kadar yüksek tork seçenekleri içerir.
  • Mekanik Çeşitlilik: Farklı flanş boyutlarına ve gövde uzunluklarına sahip motorlar, Kare (Square) veya Dairesel (Circle) şekillerde mevcuttur. Tüm motorların adım açısı 1.8°'dir.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...